Projekt “Personligt Monogram”

13. juli 2017
by
in Nyheder, Projekter
Ingen kommentarer

Nå, jeg havde dårligt fået gjort mit Wedding Magazine Cover projekt færdigt, inden det slog ned i mig at jeg ligeså godt kunne lave 20 templates med Monogrammer. Nu var Photoshop maskinen ligesom varmet op, og skal det være, så skal det være.

Tanken er, at man ved bookning som det første sætter gang i designet af et personligt monogram til brudeparret. Man starter med at vælge et af de 20 eksempler, og så arbejder vi videre derfra.

Mulighederne er mange – som udgangspunkt er det tænkt som et slagt Vandmærke-Monogram til billederne. Men det kan selvfølgelig også bruges på Bryllups invitationer, Bryllups sange, Bryllups bordkort, Bryllups takkekort og bryllups alt muligt andet 🙂

Alle billeder fra brylluppet bliver selvfølgelig leveret både med og uden monogram i billedet.

Jeg har så lovet mig selv, at der foreløbig ikke skal laves flere projekter hvor jeg i dagevis skal sidde her i “sommervarmen” foran computeren. Så det næste jeg går i gang med, det er at lave en brudebuket af plastikblomster – ja, plastikblomster. Jeg laver et nyhedsindlæg en af dagene hvor jeg viser lidt billeder og fortæller om hvorfor, og til hvad den skal bruges.

UPDATE:
Er færdig med dem, og de kan alle ses her på dette link 🙂

Her ses et eksempel, hvor et af de 20 monogrammer er lagt i billedet som “vandmærke”.

You May Also Like