Projekt “Wedding Magazine Cover” Kalender

1. juli 2017
by
in Projekter
Ingen kommentarer

Ved en søgning på Google-Billeder efter bryllups-magasiner vælter det frem med resultater, og det har inspireret mig til at lave en bryllups-kalender som jeg kan tilbyde mine kunder.

Kalenderen er en spiralbundet A3 kalender med 12 sider, hvor der for hver side vil det været et nyt Magazine-Cover og selvfølgelig med et andet billede. Der vil både være sider på dansk og på engelsk, sider om bruden, om gommen, om kagen, om ringene, om buketten osv.

Den indeholder som sådan ikke en decideret kalender, da alle 12 sider vil skulle forestille at være for samme måned/år – nemlig jeres bryllups-måneds-år, hvis der er noget der hedder sådan? Derved bliver den en slags evighedskalender og vil kunne bruges i årene fremover. Ja, man kunne jo forestille sig at den på sigt blev splittet ad og brugt som billeder i glas og ramme eller noget andet kreativt.

Jeg laver det hele i Photoshop, selvom en rutineret grafiker jo nok vil sige at man bruger bruger In-design til den slags. Ja ja, men jeg abonnerer kun på Photoshop – og så må det blive i photoshop! Det tager en krig, men når først maskerne er lavet, vil det ikke være så omstændigt at indsætte billeder og korrigere lidt frem og tilbage i designet.

Kalenderen tilbydes gratis i 1 eksemplar til kunder som booker mig til en heldagsfotografering.

//henrik

 

Så fik jeg lavet alle 12 skabelon-design’s – puha det trak tænder ud!
Nu er det forholdsvis let at lægge dine bryllupsbilleder ind i stedet 🙂

 

Bryllups kalender – September
Bryllups kalender – Oktober
Bryllups kalender – November
Bryllups kalender – Juli
Bryllups kalender – December
Bryllups kalender – August
Bryllups kalender – Januar
Bryllups kalender – Februar
Bryllups kalender – Marts
Bryllups kalender – Maj
Bryllups kalender – Juni
Bryllups kalender – April

You May Also Like