Fotografen og hans tidligere billeder

Som nævnt i sidste blog-indlæg, har jeg i mange år været fuldtids professionel fotograf. Nu er jeg udelukkende bryllupsfotograf i weekenden.

Det gør at jeg kan have et meget mere skarpt koncept, både når det kommer til kundepleje, markedsføring, research og selve fotograferingen.

På mange områder har jeg lavet om på forretningen, men fastholder dog stadig den stil-art mine billeder altid har haft. Jeg vil fortsat ligge stor vægt på en korrekt belysning, hvilket betyder at stort set alle mine billeder er belyst med minimum 1 flashlys, ja nogle gange op til 4 flashlys. Dette er ikke kun indendørs – udendørs er flashbelysning absolut lige så vigtig.

Du kan her se et lille udpluk af en række billeder fra min tid som fuldtidsfotograf – det har selvfølgelig ikke så meget at gøre med bryllupsbilleder, men det giver da en ide om den stil jeg fotograferer i.

//henrik

 

Udpluk af mine tidligere billeder (ikke bryllupsbilleder)

Babyfotografering af tvillinger
Lowkey Equine Photograpy with one light
Newborn i studiet
Hest og rytter i solnedgang sammen med Hestefotografen
Søskende fotografering udendørs
One keylight – equine photography
Udendørs familiebilleder
Produktbillede fra fotografen
Studiefotografering af fodbolddreng
Lyssætning ved fotografering af heste
Lowkey Familie Collage
Portræt af pige
Fotograferet hest i rampelys
Newborn fotograf
Lowkey with four lights
Kreativ hestefotografering
Kofirmand fotografering
Islænder hos fotografen
Fotograf og billeder med kant
Fnis og ballade hos fotografen

You May Also Like