Helt ny karriere og helt ny hjemmeside

Efter mange år som fuldtids professionel fotograf, her jeg som 52-årig besluttet at “Starte forfra” rent karriere mæssigt!

Jeg starter pr. 14. august 2017 på en forholdsvis ny uddannelse som hedder Automatik-tekniker. Det er en uddannelse på 4 år og målet er, at jeg i mit arbejdsliv’s efterår skal beskæftiges inden for vedligehold og optimering af automatiserede processer, herunder robotter.

Det har ikke været en nem beslutning og er da også kommet frem til den “mellemvej”, at jeg vil fortsætte som bryllupsfotograf. Netop lige præcis bryllupsfotografering kan nemlig rent arbejdstids-mæssigt kombineres med et almindeligt job.

Og så skulle jeg finde et navn til min nye hjemmeside! Hold nu op, det er ikke nemt. Alle de navne der ligger lige for – ja, de er selvfølgelig allerede taget af andre fotografer. Prøvede så noget med forkortelser, synonymer, fagudtryk og bogstav/tal kombinationer – men nej, jeg kunne ikke finde noget der var entydigt og noget man ville kunne huske.

SÅ kom det til mig – www.fargotoF.dk. Det vil alle da kunne huske, hvis de da ellers lige får at vide, at det er Fotograf stavet bagfra 🙂

Så langt så godt. Nu er det tekster, design og billeder. Puha, det er faktisk en større opgave end man lige tror. Det har i hvert fald foreløbigt taget mere end 100 timer at skrue siden sammen. Håber så bare at I vil komme til at syntes om den.

Hvis du har et forslag til noget du syntes der mangler på siden, er du selvfølgelig velkommen til at smide et indlæg på emnet her.

//henrik

You May Also Like